Per complir el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, tot seguit s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Trackers Feina, S.L., societat domiciliada a Fàbrica el Molinet, s/n 08250 Sant Martí de Torruella, Barcelona i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41271, Full B-379221, Foli 40, amb CIF B62078381, és la titular del lloc web : www.tracker.cat

Amb aquesta pàgina web Trackers Feina, S.L., té l’objectiu de difondre públicament els seus serveis i activitats.

1. Condicions generals

-    Aquestes condicions generals regulen el funcionament del servei del lloc web www.tracker.cat que Trackers Feina, S.L., posa a disposició de l’usuari. La utilització del lloc web atribueix la condició d’usuari i suposa l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals per part de l’usuari. Si l’usuari no accepta les condicions generals, no tindrà dret a utilitzar el lloc web www.tracker.cat.

2. Accés

-    La prestació del servei del lloc web per part de Trackers Feina, S.L., té caràcter gratuït per als usuaris.

3. Modificacions

-    Trackers Feina, S.L., es reserva el dret de modificar unilateralment i en qualsevol moment, sense avís previ, la presentació o la configuració del lloc web, així com dels serveis, les condicions generals i les particulars de contractació.

4. Ús

-    L’usuari es compromet a fer servir el lloc web, els continguts i els serveis de conformitat amb la llei i amb aquestes condicions generals, les condicions particulars de contractació, els bons costums i l’ordre públic.

5. Drets d’autor, propietat intel·lectual i industrial

-    Tots els continguts del lloc web www.tracker.cat són de propietat exclusiva de Trackers Feina, S.L., incloent-hi, sense limitació, el disseny gràfic, els logotips, les imatges, els textos, les il·lustracions, les fotografies, els audiovisuals, els tràilers, les marques i altres signes distintius, en qualsevol dels llenguatges de programació utilitzats o utilitzables, així com tot el software de funcionament i desenvolupament del lloc web. La reproducció, la distribució, la comunicació al públic, la posada a disposició del públic, la cessió i qualsevol altre acte o modalitat d’explotació que no hagi estat autoritzada expressament pel titular dels drets d’explotació queden expressament prohibits.

Comments are closed.